Hearthstone – världens mest bevakade spel inom e-sporten

Fler människor vill se e-sport

Hearthstone är spelet som verkligen många har öppnat ögonen för på senaste, speciellt också när det gäller just e-sport. E-sport är helt enkelt en sport som går ut på att lag eller personer kör mot varandra i en tävling eller turnering. Idag finns det dessutom många människor som brukar betta på e-sport. Det är en sport som växer mer och mer i popularitet och speciellt just i spelet Hearthstone! Detta är ett kortspel där två spelare kör mot varandra och där personerna lägger kort när det är enas tur. Korten har olika krafter och är olika starka. Hela spelet går ut på att skada fienden så mycket som möjligt via korten.

Det härliga med Heartstone är att de kan locka många olika spelare världen över. När man spelar Hearthstone så kan man göra det från en dator eller mobil och surfplatta. Precis detsamma kan du göra om du ska besöka allaannonser.se. Detta gör så att det är smidigt att spela Hearthstone och det ökar dessutom så att fler människor har möjlighet att spela de, speciellt om man inte äger en dator och endast har en mobil enhet att spela ifrån. På så sätt lockar detta fler spelare i världen vilket också gör att spelet blir mer och mer populärt. Ju mer spelet växer i popularitet, desto fler människor kommer dessutom få upp ögonen för spelet och därefter kommer populariteten också öka för spelet i just e-sport.

Annorlunda än vanlig sport

När du tittar på e-sport så brukar det vanligtvis vara två olika lag som spelar mot varandra, där lagen brukar innehålla fler än 3 spelare. När det gäller Hearhstone så är det dock endast mot två olika spelare, därför är det således inte lika många människor medräknade när man spelar, det handlar således endast om två personer. Hearthstone är alltså inte direkt någon lagsport utan det handlar om sin egna taktik och sina förmågor. När man spelar Hearthstone så handlar det dock inte bara om taktik utan också vilka kort man har samt vilken ordning korten kommer.

E-sport är verkligen en annorlunda sport jämfört med vanliga sporter, dock ökar ändå populariteten mer och mer. Till exempel så är det så att Finland öppnar för stipendier inom e-sport, vilket kan göra så att fler människor som faktiskt inte intresserar sig av ”vanlig” sport istället kan vända sig till e-sport och på så sätt ändå ha en god förmåga att få arbeten i framtiden, tack då vare stipendier.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sensational